Tarkistuslista Häiden Suunnittelemiseen

Häät ovat erityinen tapahtuma. Odotat niiden olevan täydelliset, koska niistä tulee elämänikäinen muistosi. Häiden suunnitteleminen ei ole helppoa. On paljon asioita, mitä pitää ottaa huomioon. Häiden järjestäminen vaatii useita päiviä kestävää suunnittelua ja runsaasti resursseja. Jos suunnittelet tapahtuman järjestämistä, tässä on tarkistuslista, josta voi olla apua.

Laheta kuva Tarkistuslista Haiden Suunnittelemiseen Suunnittele etukateen - Tarkistuslista Häiden Suunnittelemiseen

Suunnittele etukäteen

Sinun on suunniteltava kuukausia ennen häitä. Asioiden järjestäminen vie aikaa, eikä sinun pitäisi odottaa minkään kanssa viimeiseen hetkeen asti. Sinun on tehtävä aikataulu ja sisällytettävä siihen kaikki tarvittavat asiat ja asetettava sille tietty aika. Näin tapahtuman järjestäminen on helpompaa.

Budjetti ja arviot

Sinun tulisi asettaa häillesi budjetti. Häiden suunnittelukustannukset voivat nousta korkeiksi. Joten sinun on päätettävä, mihin sinulla on varaa. Jaa budjetti kullekin asialle, kuten pitopalvelulle, tapahtumapaikalle, valokuvaukselle, meikille ja muulle.

Sinun tulisi päättää kutsuttavien vieraiden määrä. Se auttaa sinua laskemaan häiden budjetin.

Laheta kuva Tarkistuslista Haiden Suunnittelemiseen Valitse paikka - Tarkistuslista Häiden Suunnittelemiseen

Valitse paikka

Sinun on ensimmäiseksi valittava paikka. Jotkut parhaista paikoista varataan todella paljon etukäteen, joten sinun on varattava ne kuukausia ennen häitä. Sinun tulisi käydä itse paikan päällä ja katsoa, mahtuuko sinne se määrä vieraita, joka sinulla häissäsi on.

Viimeisin suuntaus häissä on tietenkin kohdehäät. Jos haluat sellaiset, sinun tulee ottaa huomioon hotelli ja matkajärjestelyt myös vieraiden osalta.

Löydä pitopalvelut

Ruoka on kaikkein tärkein osa häitä. Sinun tulee viihdyttää vieraita tarjoamalla heille herkullista ruokaa. Sinun pitäisi löytää hyvä pitopalvelu, joka vastaa kysyntääsi ja budjettiasi.

Löydä joku sellainen, jolla on kokemusta tarjoilusta häissä. Etsi sertifikaatteja, jotta tiedät, että he noudattavat tavanomaisia ruokailun suuntaviivoja ja että heillä on tarvittavat vakuutukset.

Pitopalvelun tulisi pystyä tarjoamaan mukautettu ruokalista. Heidän tulisi olla joustavia ja sisällyttää erityisruokia ottaakseen huomioon vieraat, joilla on allergioita, korkea sokeripitoisuus ja muuta. Saatavana pitäisi olla myös laaja valikoima juomia.

Käy maistamassa ruokia ennen kuin viimeistelet varauksen. Keskustele esillepanosta ja tarjoilusta.

Laheta kuva Tarkistuslista Haiden Suunnittelemiseen Kukat ja koristelut - Tarkistuslista Häiden Suunnittelemiseen

Kukat ja koristelut

Sinun tulisi järjestää kukkia sekä koristeita paikan koristelemiseen. Sinun tulisi istua alas morsiamen ja sulhasen kanssa päättääksenne, mitä ha haluavat ja järjestää asiat sen mukaisesti.

Valokuvaus

Tapahtumasta tulisi ottaa täydellisiä valokuvia muistojen säilyttämiseksi. Sinun tulisi palkata häihin kokenut valokuvaaja. Katso joitakin heidän aikaisempia häävalokuviaan arvioidaksesi, ovatko he hyviä tapahtumaan.

Jotkut valokuvaajat tarjoavat myös videokuvaamista. Joten päätä haluatko sisällyttää myös sen palvelun.

Meikki

Joskus sinun on myös järjestettävä meikkaaja. Joten etsi joku sellainen, joka pystyy tekemään työn hyvin. Voit ottaa suosituksia morsiamelta.

Häiden suunnitteleminen on monimutkaista. Sinun pitäisi jakaa eri ihmisille tiettyjä tehtäviä. Häiden suunnittelemiseen menestyneesti vaaditaan tiimityötä.