Tämän Vuoden Parhaat Pitopalvelutrendit

Tapahtumaa järjestettäessä pitopalvelu on yksi tärkeimmistä asioista, joka tulee mieleesi. Hyvä pitopalvelu voi luoda pysyvän vaikutelman vieraille.

Toisaalta, jos pitopalvelu ei ole hyvä, huolimatta siitä kuinka hyvä tapahtuma muuten oli, vieraat eivät nauti siitä. Ajan myötä pitopalveluissa ilmenee uusia trendejä. Tässä me keskustelemme catering-alan uusimmista trendeistä.

Laheta kuva Taman Vuoden Parhaat Pitopalvelutrendit Paikallinen maku - Tämän Vuoden Parhaat Pitopalvelutrendit

Paikallinen maku

Kohdetapahtumat ovat entistä suositumpia. Olipa kyseessä häät tai yritystapahtumat, ihmiset rakastavat matkustamista uuteen paikkaan saadakseen erilaisen kokemuksen. Jos kyseessä on kohdetapahtuma, kannattaa harkita paikallisen ruoan tarjoamista.

Sinun tulisi sisällyttää ruokalistalle paikallisia herkkuja, jotta ihmiset voivat nauttia erilaisista ruoista ja kulttuurista. Voit myös kirjoituttaa etiketit ja ainesosat, jotta vieraat oppivat uusista maistamistaan ruoista.

Joustavuus

Toisin kuin ennen, pitopalvelulla ei ole vain yhtä ruokalistaa kaikille. Juhlissa tai tapahtumissa on erityyppisiä vieraita, ja heidän erityistarpeensa on otettavan ruokalistalla huomioon. Joten on olemassa ruokalistat allergikoille, diabeetikoille ja muille sairauksille.

Laheta kuva Taman Vuoden Parhaat Pitopalvelutrendit Terveellinen ruokavalio - Tämän Vuoden Parhaat Pitopalvelutrendit

Terveellinen ruokavalio

Ihmiset ovat nykyään varovaisempia ruokavalionsa suhteen. He suosivat terveellistä ruokavaliota. Joten muista sisällyttää ruokalistalle gluteenitonta ruokaa, sokeritonta sekä muita terveellisiä vaihtoehtoja.

Cocktailbaari

Tapahtumassa tulisi olla hyvä coctailbaari. Varmista, että sisällytät erilaisia juomia. Voit sisällyttää paikallisten panimoiden juomia, jos isännöit kohdetapahtumaa. Tänä päivänä CBD sisältyy myös ruokalistaan.

Nappaa mukaan

Kiireiseen elämäntyyliin sopivaksi, tarjolla tulisi olla Nappaa mukaan -vaihtoehto. Ruoat tarjoillaan pieninä annoksina, ja vieraat voivat syödä niitä istuen, seisaaltaan tai jopa tanssiessa.

Laheta kuva Taman Vuoden Parhaat Pitopalvelutrendit Keittiokierros - Tämän Vuoden Parhaat Pitopalvelutrendit

Keittiökierros

Voit viedä vieraat keittiökierrokselle, jotta he näkevät, miten ruoat valmistetaan. Tämä antaa heille mieleenpainuvan kokemuksen ja he tuntevat olonsa tyytyväisikis nähdessään, että ruoka valmistetaan hyvin, ja korkea laatu ja hygienia säilytetään joka vaiheessa.

Interaktiiviset ruoanlaittokurssit

Voit pitää vieraille pieniä interaktiivisia ruoanlaittokursseja. Tämä on hauskaa ja jännittävää. He oppivat uuden reseptin asiantuntija kokilta. Näillä kursseilla tapahtumasta tulee kiinnostavampi.

Nämä trendit ovat parantaneet pitopalveluita sekä catering-teollisuutta. Huomaat, että pitopalvelussa ei ole enää kyse vain ruoasta. Siihen liitty kokemus, jonka ihmiset muistavat pitkään.